Facebook-header2
Ben jij op zoek naar een leuke manier om je vrije tijd door te brengen en wil je tegelijkertijd iets terug doen voor de gemeenschap?  Dan is het Parkfeest in Oosterhout op zoek naar jou!

Als vrijwilliger van het Parkfeest krijg je de kans om deel uit te maken van een fantastisch evenement dat elk jaar duizenden bezoekers trekt.  Je werkt er samen met een enthousiaste groep vrijwilligers en kunt nieuwe vrienden maken terwijl je een waardevolle bijdrage levert aan het mede mogelijk maken van dit geweldige Oosterhoutse festival wat ieder jaar weer goede doelen steunt.

Of je nu wilt helpen tijdens organisatie achter de schermen, bij de op- en afbouw van het festivalterrein, bezoekers wilt verwelkomen bij de toegangscontrole of hen van een hapje voorzien in het eerst-eten-laantje, er is altijd wel een taak die bij jou past.

Bovendien zorgen wij er uiteraard voor dat jij als vrijwilliger niets tekortkomt.  Je ontvangt een uniek Parkfeest shirt, krijgt eten en te drinken, mits je voldoende werkt gratis toegang op de dag dat je niet hoeft te werken en na het Parkfeest een vrijwilligersfeest!

Dus waar wacht je nog op?  Meld je vandaag nog aan via onze site en maak deel uit van het Parkfeest in Oosterhout.

Hieronder geven wij je wat uitleg bij de verschillende activiteiten. Klik op de activiteit en de uitleg komt tevoorschijn. We hebben ook vacatures binnen divere commisies, deze zijn te vinden onder het kopje vacatures.  Indien je toch nog meer wil weten, dan kan jij je vraag altijd even via de mail stellen: vrijwilligers@parkfeest.nl

Alcohol Preventie Team (21)
De leukste functie die wij in de aanbieding hebben! Je loopt samen met iemand anders in het park rond en terwijl dat jij en je maatje volop van de ambiance aan het genieten zijn houden jullie goed in de gaten of er jongeren alcohol nuttigen. Attendeer jongeren erop dat je onder de 18 geen alcohol mag drinken. Indien je ze nog een keer betrapt dan schakel je de Parkwacht in.
Bar (18)
Gezellig achter de bar met je vriendengroep? Ja dat kan bij het Parkfeest! Ieder jaar is er weer een onderlinge strijd welke bar de leukste, mooiste en gezelligste is. Wie gaan er dit jaar winnen? Om achter de bar te staan dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Veel of weinig ervaring is niet zo van belang, als je maar van aanpakken weet. De werkzaamheden kunnen bestaan uit biertappen, fris inschenken, bestellingen aannemen, de bar schoon en ordelijk houden en heel veel plezier beleven!
Flammkuchen (18)
Of Tarte flambée en français. Voor wie het nog niet kent dit is een gerecht uit de Elzas, de Palts en Baden. De flammkuchen heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Om je vingers bij op te eten! Maar voordat we ze kunnen eten hebben wij vrijwilligers nodig die ze gaan bereiden. Zie jij het zitten om zulk lekker eten op je geweten te hebben?
Gehandicaptenplatform (18)
Onze mindervalide Parkfeestbezoekers hebben hun eigen stekkie, het beste plekkie van het Parkfeest. Maar om daar te komen hebben ze wat hulp nodig. Het is de bedoeling dat jij hen helpt op het platform te komen en er zorg voor te dragen dat andere bezoekers, buiten de begeleiders van de mindervaliden, niet op het platform gaan staan.
Parkonderhoud (18)
Wij houden van een schoon park, jij ook? Help jij ons mee om de kliko’s te legen en weer van een nieuwe vuilniszak te voorzien, ben je niet vies van een bezem in je hand? Dan zijn wij op zoek naar jou!!
Parkwacht (21)
Naast professionele bewakingsmedewerkers hebben we ook onze eigen vrijwilligers om een oogje in het zeil te houden. Je hoeft niet super breed of super stoer te zijn, je moet wel situaties goed kunnen inschatten, je hoofd koel houden en indien nodig de professionele bewakingsmedewerkers inschakelen.
Piek voor de muziek (15)
Gezellig op zondag met de collectebus rondgaan en de gulle gevers een sticker geven. Je doet dit steeds per 2, dus als je nog wat te bespreken hebt met je man, vrouw of je beste vriend of vriendin? Meld je dan nu aan!
Snoepkraam (16)
De meest verleidelijke baan tijdens het Parkfeest, je voelt je een ware Willy Wonka in ons eigen snoepparadijs. Durf jij het aan?
Vliegende keep (18)

Wat houdt deze nieuwe functie in?

  • Je bent in principe alle drie de dagen beschikbaar voor minimaal één shift (of een deel daarvan).
  • Het gaat dus om alle beschikbare functies; van parkwacht tot bar, eerst eten laantje, kassa, toegangscontrole etc etc.
  • Je kan na oproep via je mobiel binnen maximaal 3 kwartier aanwezig zijn op de gevraagde plaats.
  • Naast je vrijwilligerspasje en Parkfeest polo, heb je dus gratis toegang op alle drie de Parkfeest dagen en recht op een gratis maaltijd in de vrijwilligers tent. Dat is dus wat meer dan een “standaard” vrijwilliger, maar je bent ook voor ons/de organisatie op een meer dan geweldige flexibele manier inzetbaar op onderbezette plaatsen.

Dus al met al; een mooie, uitdagende nieuwe functie voor alleskunners vanaf de leeftijd van 18 jaar zonder enig ander onderscheid.

Wokbar (18)
Niet mokken lekker wokken! Omdat dit zo’n groot succes is houden we hem er gewoon in. Heerlijke wok maaltijden bereiden en onze bezoekers een gezond alternatief aanbieden.